Saaremaa 2019

 Saaremaal toimus 2019 juuni täiskuu ajal võimas Naiste nädalavahetuse retriit Naistekas kuubis,  mille loojad, läbiviijad ja ruumi hoidjad olid Kristel, Kaari ja Ketlyn koos Gea ja teraapiakoer Milkaga.

See retriit võimaldas kõikidel osalejatel nautida tõelist Saaremaa võlumaad, kus jagus nii mõnusat ja laadivat päevitamist sooja ja suvise päikese käes, jahutavaid ja tasakaalustavaid suplusi, toitvate toidukordadega keha toetamist kui ka unustamatuid kehateadvusest vabastavaid protsesside kogemist. Lisaks sai igaüks kogeda küllust loovate rituaale kui ka sügavaid teadlikkust toovate taipamiste loomist. 

See retriit oli tõeline kingitus kõikidele osalejatele ning kallile Eestimaa loodusele!

Tagasiside Saaremaa retriidilt
Peale retriiti tunnen nagu kuu ja päike ning muud taevakehad oleksid end joonele ritta vedanud. Milline küllus oli minu näppude vahel, kui talveks aiasaadusi tükeldasin saatmas linnulaul ja mõnusad tuulepaid,sel hetkel valdas mind tohutu tänutunne ja taipamine, mis saatis kogu seda toimingut. ja ma olen saanud nägijaks, milline küllus on igal sammul minu elus koguaeg olemas!!! 🙏🙏🙏Oooo Wow!!!Märkan igal tunnil endas ja enda elus muutusi, mis avanevad minus läbi retriidi taipamiste, tajun energijaid, mis toimetavad minus ja minu ümber, näen enda ümber õnnelikke inimesi ning tean, et läbi minu naiseliku väe saab minu pere õnnelikumaks! 🤩😍 TÄNUTUNDES ruumihoidjatele Ketlynile, Kristelile ja Kaarile, TÄNUTUNDES Geale, Milkale ja imelisele paigale Saaremaal, allikale, TÄNUTUNDES teile, mu kallid õed retriidilt!!! 🙏🙏🙏❤️❤️❤ Armastan teid kõiki!!! ❤️❤️❤ Ma olen nägija ja ma näen-ooooo wow, millised taipamised!!! Milline kingitus saan mina olla maailmale ja mis kõik veel võimalik on!!! 🤩😍❤️ AITÄHH!!! 🙏
Tiina
Ma olen tohutult tänulik, et valisin selle retriidi.🙏 See protsess ja kõik hetked selles olid nii peegeldavad ja selged. 🙏 Ma olen tohutult tänulik oma avatusele. 🙏 Ma olen tohutult tänulik igale naisele, kellega sain selle imelise seikluse läbi teha. Need taipamised igast lausest. Uhh...🙏 Ma olen tohutult tänulik, et see retriit toimus just seal, kus ta toimus, küllus teadvuses. Kui palju see kogemus avardas vaateid ja mõistmist, kuidas on hea eksisteerida. 🙏 Minu suurimad taipamised olid sel korral võimsamatest võimsamad. Kallid, Kaari, Ketlyn, Gea, Kristel, tänan teid selle pühendumise, nõidumise ja ruumi loomise eest! 🙏🌹 See mille te koos lõite on epic! 💥💥💥 Minu teadvus muutus tohutult. Minu väärtused muutusid. Ma näen, kui imeline kingitus see elu meile on ja kui imelised kingitused meie oleme. ❤️ See on minu sees hoopis teisel tasemel.. Imeline, kõik, mida olin taotlusesse kirjutanud on sajaga seda ületanud. Ooo vau, milline kingitus ma saan olla maailmale, oma mehel ja lastele....🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️ Naised suur kummardus ja lugupidamine, et elate oma väes! 🙏 Ma täie sajaga armastan teid kõiki, te olete tohutult imelised olevused siin eksistensis. 🙏❤️🧚‍♀️ AITÄH, AITÄH, AITÄH! 🙏🙏🙏
Elen